1/3

Valokuvaaja

Olen  helsinkiläinen valokuvaaja.  Ensimmäiset kokemukset valokuvauksesta lienee jossain 1980- luvun alkupuolella taskukameroilla.Varsinainen kuvailu alkoi kuitenkin ostettuani ensimmäisen järjestelmäkamerani 1985.  Noista päivistä lähtien intohimo harrastukseen on kasvanut oppimisen myötä.  Valokuvauksesta piti tulla ammatti, niin olin päättänyt joskus 80-luvun loppupuolella. Asiat eivät menneet kuitenkaan ihan niin ja tulin valinneeksi toisen ammatin. Valokuvaus ei kuitenkaan koskaan jäänyt pois kuvioista.  Sensijaan kohteeksi vaihtui ihmiset.  Tutustuminen tanssikoulujen opettajiin on antanut mukavasti haastellisia kuvaustilanteita. Viime vuosina olen  kuitenkin  ollut yhä enemmän kiinnostunut varsinaisesta henkilökuvauksesta sekä studiossa, että milijöössä.  Kuvaustyylini on lähinnä dokumentoiva. Pyrin tekemään ratkaisut kuvaa otettaessa, jolloin jälkikäsittely jää vähemmäksi. 

Nämä www-sivut kehittyvät kaikenaikaa. Huomenna nämä saattavat näyttää jo jokseenkin toiselta. Teen kuvapäivitystä sitä mukaa, kuin uusia kuvia tulee.

 

Mikäli tarvitset kuvaajaa, oli kyse sitten häistä, perhetapahtumista tai perhepotreteista, hautajaisista, ylioppilaskuvauksesta  tai vaikka bändisi keikalle, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

Minut tavoittaa osoitteesta iroitto@gmail.com.

Lönnrotinkadun studio

Käytössäni on myös studio Lönnrotinkadulla.

Studiossa laadukkaat studiosalamat valonmuokkaimilla sekä useita taustakangasvaihtoehtoja

Ilkka Roitto

iroitto@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Contact: