STUDIOPROJEKTI

Vuosien miettimisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että taidan sittenkin perustaa oman studion. Kiinnostus portrait- ja muuta henkilökuvaa kohtaan on sen verran tässä kasvanut, ettei tästä muuten selviä. Onnekseni löysin eräältä valokuvausaiheiselta foorumilta ilmoituksen, jossa myytiin pari Elinchrom salamaa kohtuullisen käypään hintaan. Ostin pois. Mutta eihän se vielä sillä hyvä. Niihin jalustat ja tarvitaan vielä itseasiassa pari valoa lisää. No, jälleen kävi tuuri ja löysin samalta foorumilta ilmoituksen parista Elinchromesta, ostin pois nekin. Jalustat tilasin netistä, samoin pari valonmuokkaajaa. Pienestä se on lähdettävä. Nyt on tilanne siis se, että on valot ja jalustat, mutta ei taustakangasta. Rahat on loppu, mitään en voi tilata toistaiseksi. Odotellaan parempia aikoja. Jatkoa tähän tulee, kunhan studioprojekti etenee.

2.4.2017

Studion taustakangas hankittu. Tulee 2-3 viikon kuluttua from United States. Sitä odotellessa.

2.11.2017

Aika taas tehdä merkintöjä tänne blokiin. Toinenkin taustakangas hankittu ja kuviakin studiossa otettu. Tilasin pari stripea tuossa pari kuukautta sitten. Malleja puuttuu!

Olen nyt ottanut testikuvia Bettyn, Henna-Caritan ja Marian kanssa. Tulokset ovat olleet varsin ok. ja jatkoa tulee kunhan ehdin. Probleema on salamojen kanssa, kun ne ovat eri sarjaa, enkä ainakaan vielä ole löytänyt siihen ratkaisua. Sama triggeri ei laukaise molempia salamoja, vaan olen joutunut kolmella salamalla kuvatessa käyttämään yhdessä synkkakaapelia. No toimiihan se niinkin, mutta langaton on aina eri juttu. Mun rahoitustyö, jolla siis rahoitan elämisen ja nämä hankinnat, loppuu nyt talveksi, eikä mitään muuta ole tiedossa. On siis aikaa keskittyä kuvailuun. Unelma on yhä ja aina, ettei tarvitsisi tehdä mitään muuta työtä. Sitä odotellessa...

Behind the scene kuva studiolta.

14.2.2018

Uutta tapahtunut tälläkin alueella. Hankin tuossa Joulun tietämillä keikkasetiksi Godoxit. Eli kaksi speedlight: ia jalustoilla. Hyvät laitteet. Olen testanut niitä muutaman kerran ja tyytyväinen olen.

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square