IT WAS LIKE ANOTHER FRIDAY...

February 14, 2018

 Tässä tavallinen tarina siitä, millaisia kuvauksia teen hyvin lyhyellä varoitusajalla. Minua pyydettiin kuvaamaan erään henkiklön valmistujaisia. En koskaan kieltäydy mistään tarjotusta tehtävästä, joten kamat kasaan ja menoksi.

 

 

 

 Tuli paikalle juuri sopivasti Arcadan suureen aulaan, jossa tilaisuus järjestettiin. Huomasin paikalla olevan muitakin kuvaajia. Kuvauspaikat on joskus kortilla, eikä hyvää kuvaussuuntaa tunnu löytyvän. Ja koska kuvaaja, joka miehitti sen parhaan paikan, oli luultavasti oppilaitoksen virallinen kuvaaja, katsoin parhaimmaksi jättäytyä suosiolla kakkoseksi. 

 

 

Mutta tulihan niitä muita kuvia kuitenkin.

 

 

Todistus on saatu käteen ja on aika ottaa parit portraitit. Ja koska tilaisuus on arvovaltainen, on paikallaan ottaa kuva myös rehtorin kanssa. Taustat nyt oli mitä oli,. Niihin ei aina voi vaikuttaa. Mukana olisi olllut 80-200 mm, jolla olisi saanut blurrattua taustaa, mutta ei ollut etäisyyttä. Näillä oli mentävä.

 

 

 

 

 

 Opiskelutovereitakaan unohtamatta...

 

 

 

 Kuohuviiniä laseihin ja cheers.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

March 23, 2020

March 3, 2020

July 25, 2019

March 21, 2019

March 20, 2019

March 15, 2019

March 12, 2019

February 21, 2019

February 13, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square