IT WAS LIKE ANOTHER FRIDAY...

Tässä tavallinen tarina siitä, millaisia kuvauksia teen hyvin lyhyellä varoitusajalla. Minua pyydettiin kuvaamaan erään henkiklön valmistujaisia. En koskaan kieltäydy mistään tarjotusta tehtävästä, joten kamat kasaan ja menoksi.

Tuli paikalle juuri sopivasti Arcadan suureen aulaan, jossa tilaisuus järjestettiin. Huomasin paikalla olevan muitakin kuvaajia. Kuvauspaikat on joskus kortilla, eikä hyvää kuvaussuuntaa tunnu löytyvän. Ja koska kuvaaja, joka miehitti sen parhaan paikan, oli luultavasti oppilaitoksen virallinen kuvaaja, katsoin parhaimmaksi jättäytyä suosiolla kakkoseksi.

Mutta tulihan niitä muita kuvia kuitenkin.

Todistus on saatu käteen ja on aika ottaa parit portraitit. Ja koska tilaisuus on arvovaltainen, on paikallaan ottaa kuva myös rehtorin kanssa. Taustat nyt oli mitä oli,. Niihin ei aina voi vaikuttaa. Mukana olisi olllut 80-200 mm, jolla olisi saanut blurrattua taustaa, mutta ei ollut etäisyyttä. Näillä oli mentävä.

Opiskelutovereitakaan unohtamatta...

Kuohuviiniä laseihin ja cheers.

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square